KEZDŐOLDAL

EGYEDI KARPEREC

PÁROS EGYEDI KARPEREC

EGYEDI PRIZMA NYAKLÁNC

KAPCSOLAT

Horoszkóp Medal Nyaklánc

14 990 Ft

Szín: Ezüst

Tegyél maradandó benyomást gravírozható Medal nyakláncunkkal.
Ez a lenyűgöző ékszer tökéletes módja annak, hogy megemlékezz egy különleges alkalomról, vagy megmutasd valakinek, hogy törődsz vele. Függetlenül attól, hogy egy személyes üzenet, fontos dátum vagy egy hely koordinátája kerül az ékszerre, a nyaklánc biztosítja, hogy ez az emlék mindig közel legyen a szívedhez.

Mindenkire gondolunk.
Ezért a karkötőinket hipoallergén, nikkel- és ólommentes rozsdamentes acélból készítjük. Az aranyszínű karkötőink 18K aranyba mártott rozsdamentes acélból készülnek, így biztos lehetsz benne, hogy nem fog lekopni vagy fakulni.

Minőség, kifinomultság és egyszerűség.
A Prepy Medal nyakláncok 50 cm és 40 cm-esként is viselhetőek, annak érdekében, hogy minden nő megtalálja a hozzá legjobb méretet.

Büszkén kiállunk a termékünk mellett.
Ezt az 1 éves teljeskörű termék garancia és a 30 napos pénzvisszafizetési garanciánk támasztja alá.
Ha valami probléma adódik a karkötőddel, vagy nem vagy megelégedve a vásárolt termékkel, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az info@prepy.hu email címen keresztül, hogy megoldást találjunk a problémádra.

A kiszállítás Magyarország területén 15 000 forint felett ingyenes. Az idő ami rendelés leadása és az átvétel között van átlagosan 1-3 munkanapot vesz igénybe.