KEZDŐOLDAL

EGYEDI KARPEREC

PÁROS EGYEDI KARPEREC

EGYEDI PRIZMA NYAKLÁNC

KAPCSOLAT

Egyedi Karperec

12 990 Ft

Szín: Ezüst


Válaszd ki a kedvenc számod a Spotify keresővel, és a lentihez hasonló, beolvasható Spotify Code-ot gravírozunk megrendelt ékszeredre.

Egy példa Spotify Code

Több mint egy ékszer.
Egy személyre szóló emlék a helyről, ahol szerelmes lettél, egy helyről, ahol otthon érzed magad, egy fontos dátumról, a neve, a monogramja annak, akit szeretsz. Az emlékek tesznek azzá, aki vagy. Örökíts meg egyet a gravírozott Prepy karkötővel, hogy mindennap eszedbe juthasson.

Mindenkire gondolunk.
Karkötőinket hipoallergén, nikkel-, ólommentes rozsdamentes acélból készítjük. Az aranyszínű karkötőink 18K aranyba mártott rozsdamentes acélból készülnek. Garantáltan időt állóak.

Minőség és kifinomultság.
Ezt a két tulajdonságot tartjuk a legfontosabbnak ha ékszerről van szó. A Prepy karkötő mérete állítható, így szinte minden csuklóra illeszkedik. Kevés erő kifejtésével hajlítható a megfelelő méretre. Tervezéskor figyelembe vettük, hogy kényelmes, könnyű és tartós legyen, így tökéletes mindennapi viselethez, vagy akár sportoláshoz is.  

Büszkén kiállunk termékünk mellett.
Ezt az 1 éves teljeskörű termék garancia és a 30 napos pénzvisszafizetési garanciánk támasztja alá.
Ha valami probléma adódik a karkötőddel, vagy nem vagy megelégedve a vásárolt termékkel, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az info@prepy.hu e-mail címen keresztül, hogy megoldást találjunk a problémádra.

A kiszállítás Magyarország teljes területén 15 000 forint feletti rendelés esetén ingyenes. A kiszállítás a rendelés leadásától számítva átlagosan 1-3 munkanapot vesz igénybe.

Nincs ötleted, hogy mit gravíroztatnál a karkötőre?

Csatlakozz a 10 000+ elégedett vásárlóhoz