KEZDŐOLDAL

EGYEDI KARPEREC

PÁROS EGYEDI KARPEREC

EGYEDI PRIZMA NYAKLÁNC

KAPCSOLAT

Egyedi Prizma Nyaklánc

13 990 Ft

Szín: Ezüst


Válaszd ki a kedvenc számod a Spotify keresővel, és a lentihez hasonló, beolvasható Spotify Code-ot gravírozunk megrendelt ékszeredre.

Egy példa Spotify Code

Több mint egy ékszer.
Egy személyre szóló emlék a helyről, ahol szerelmes lettél, egy helyről, ahol otthon érzed magad, egy fontos dátumról, a neve, a monogramja annak, akit szeretsz. Az emlékek tesznek azzá, aki vagy. Örökíts meg egyet a gravírozott Prepy nyaklánccal, hogy mindennap eszedbe juthasson.

Minőség, kifinomultság és egyszerűség.
Ezt a három tulajdonságot tartjuk a legfontosabbnak ha ékszerről van szó. A Prepy nyakláncok 45 cm-es lánccal érkeznek, amely mellé egy 10 cm-es lecsatolható részt is küldünk. Így a nyakláncaink egyszerre 45 cm és 55 cm hosszúak, hogy minden nő és férfi is megtalálja a hozzá legjobb méretet.

Mindenkire gondolunk.
Nyakláncaink hipoallergén, nikkel-, ólommentes, 316L nemesacélból készítjük. Az arany- és rose gold színű nyakláncaink 18K aranyba mártott nemesacélból készülnek. Garantáltan időt állóak.

Büszkén kiállunk termékünk mellett.
Ezt az 1 éves teljeskörű termék garancia és a 30 napos pénzvisszafizetési garanciánk támasztja alá.
Ha valami probléma adódik a nyakláncoddal, vagy nem vagy megelégedve a vásárolt termékkel, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az info@prepy.hu e-mail címen keresztül, hogy megoldást találjunk a problémádra.

A kiszállítás Magyarország teljes területén 15 000 forint feletti rendelés esetén ingyenes. A kiszállítás a rendelés leadásától számítva átlagosan 1-4 munkanapot vesz igénybe.