KEZDŐOLDAL

EGYEDI KARPEREC

PÁROS EGYEDI KARPEREC

EGYEDI PRIZMA NYAKLÁNC

KAPCSOLAT

Egyedi Medal Nyaklánc

17 990 Ft

Szín: Ezüst

Tölts fel egy képet a gravírozni kívánt kézírásról vagy rajzról (rajzolj/írj egy papírra). Ne feledd, hogy a tervnek illeszkednie kell egy körbe.

Kép feltöltése:

Tegyél maradandó benyomást gravírozható Medal nyakláncunkkal.
Ez a lenyűgöző ékszer tökéletes módja annak, hogy megemlékezz egy különleges alkalomról, vagy megmutasd valakinek, hogy törődsz vele. Függetlenül attól, hogy egy személyes üzenet, fontos dátum vagy egy hely koordinátája kerül az ékszerre, a nyaklánc biztosítja, hogy ez az emlék mindig közel legyen a szívedhez.

Minőség, kifinomultság és egyszerűség.
A Prepy Medal nyakláncok 50 cm és 40 cm-esként is viselhetőek, annak érdekében, hogy minden nő megtalálja a hozzá legjobb méretet.

Mindenkire gondolunk.
Nyakláncaink hipoallergén, nikkel-, ólommentes, 316L nemesacélból készítjük. Az arany- és rose gold színű nyakláncaink 18K aranyba mártott nemesacélból készülnek. Garantáltan időt állóak.

Büszkén kiállunk termékünk mellett.
Ezt az 1 éves teljeskörű termék garancia és a 30 napos pénzvisszafizetési garanciánk támasztja alá.
Ha valami probléma adódik a nyakláncoddal, vagy nem vagy megelégedve a vásárolt termékkel, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az info@prepy.hu e-mail címen keresztül, hogy megoldást találjunk a problémádra.

Fotó útmutató

A kézírás fényképezésekor ezeket a tippeket kövesd. Ha nem tudod pontosan betartani ezeket, akkor se aggódj! Elkötelezett csapatunk minden rendelést és fényképet ellenőriznek és kihozzák belőle a legjobbat. Ha viszont nem tudjuk a fényképedet feldolgozni, akkor fel vesszük veled a kapcsolatot és segítünk egy jobb fotó kiválasztásában.

  • A kézírás legyen a fókuszban, vagyis ne legyen elmosódva.
  • Üres papírra írj (ne vonalasban)
  • Ne használj vakut
  • Annak érdekében, hogy a minta olvasható legyen és jól illeszkedjen, az írásod legyen rövid. A legjobb ha már úgy küldöd azt, hogy egy kör belsejébe írod azt.

This will close in 0 seconds